Alternatív szöveg

Kapcsolat

Cím: Szentendrei-sziget - Szigetmonostor 2015 hrsz 057/2
Telefon: (+36 26) 722 000
Fax: (+36 26) 722 010
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
GPS: Észak 47.671969 Kelet: 19.087619

Nyomtatás

Megközelíthetőség:

Útvonal Budapestről gépkocsival szárazföldön:

Szentendre-Leányfalu, Tahitótfalu, eddig végig a főúton, majd Tahitótfalu közepénél lesz egy jobbra tábla, mely Vác és Szigetmonostor irányába mutat. Itt el kell kanyarodni fel a hídra, és ez bevezet a Szentendrei-szigetre. Átkelve a hídon az út érdekesen kanyarog, maradunk a főúton és lesz egy körforgalomszerű csomópont, ahol Pócsmegyer felé jobbra kell letérniük. Kimegyünk Tahitótfaluból és még kb. 10 km egyenesen sehova nem letérve az útról. Jobbra és balra lesznek leágazások, pl. Pócsmegyer, Surány I: II. egyik fele sem kell letérni, az úton maradva beérkezünk Szigetmonostorra, ahol a macskaköves úton haladva elhagyjuk Szigetmonostort is, innen már csak 2 km a Rosinante egyenesen.


Gépkocsival, komppal:

  1. Szentendre és Leányfalu határában a Határcsárdától indul a folyamatosan este 8-ig közlekedő komp, mellyel azonnal Szigetmonostoron lehetnek vendégeink, így 20 perccel lerövidül az út. Amint beérnek Szigetmonostorra, jobbra kell kanyarodni a macskaköves utcára.
  2. Dunakesziről általában 20 percenként közlekedik a komp, mely Horányban köt ki. Az aszfaltos úton Szigetmonostorra kell hajtani, majd balra a Rosinante felé.
  3. Vácról Tahitótfaluba érkezik a komp, ahonnan az irány Tahitótfalu központja, majd balra Pócsmegyer-Szigetmonostor felé.
     

Gyalogosan vagy bringával, komppal:

Szentendrén, a Duna parton, a Napórás házzal szemben van a Rév, ahonnan kora reggeltől, este fél nyolcig minden óra 30 perckor indul a kishajó: 250 Ft/fő/út. A szigeten kikötve még 500 méter a Rosinante az aszfaltos úton sétálva.

Vízi limuzinnal:

Dunarama

Adatkezelési tájékoztató >>

Kövessen minket!
Így nem marad le semmiről!
Klubkártya
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel és értesüljön kihagyhatatlan ajánlatainkról!